Coronavirus

Het voortbestaan van de mondzorg in Nederland is acuut in gevaar als gevolg van de coronacrisis. Tandartsen, mondhygiënisten en tandprothetici hebben vanaf 16 maart noodgedwongen en op advies van de overheid de reguliere zorgverlening gestaakt, maar vallen buiten alle huidige steunmaatregelen van de overheid.

Lees hier het persbericht over de huidige situatie van de mondzorg in Nederland.

Op 15 maart 2020 is het advies gegeven dat alle mondzorgverleners per direct alleen spoedeisende hulp verlenen, dit in verband met het nieuwe Coronavirus. Om deze reden is onze praktijk tot en met 13 april 2020 gesloten voor reguliere behandelingen.

Alle geplande behandelingen tot en met 13 april 2020 vervallen. Zodra bekend is wanneer de praktijk weer geopend wordt, nemen we contact met u op voor het maken van een nieuwe afspraak.

Heeft u pijnklachten, of andere zorgen rondom uw mondgezondheid, neem dan telefonisch contact op met onze praktijk. Voor spoedgevallen is behandeling altijd mogelijk.

De praktijk is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 10.00 uur op (0548) 61 48 50.

Voor gebruiksmaterialen zoals ragers en/of tandpasta is de praktijk geopend op dinsdag en vrijdag van 9.00 tot 10.00 uur.

Informatie rondom mondzorg en het nieuwe Coronavirus allesoverhetgebit

Kijk voor de meest actuele maatregelen mbt het Coronavirus op de site van het RIVM